Yaşlı Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Yüzleri Güldürüyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Yaşlı Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi, bilişsel beceri güçlendirme, sosyalleştirme ve keyifli zaman geçirme çalışmaları ile bakım merkezine gelen yaşlılara destek olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 2020-02-19 16:55:25

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Yaşlı Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi , bilişsel beceri güçlendirme, sosyalleştirme ve keyifli zaman geçirme çalışmaları ile bakım merkezine gelen yaşlılara destek olmaya devam ediyor.

BİLİŞSEL BECERİLERİNİ GÜÇLENDİRDİLER

Altınova Mahallesi’nde hizmet veren Yaşlı Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte bilişsel beceri güçlendirmeye yönelik oyunlar oynatılırken katılımcılar hem eğlenip hem de hafızalarını tazeleme fırsatı buldu.

SOSYALLEŞME ÇALIŞMALARI YAPILDI

16 kişinin katıldığı etkinlikte Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri bilişsel beceri çalışmalarının yanı sıra ikili ilişkiler, içe kapanıklık ve sosyalleşme konularında da uygulama gerçekleştirdi.

EBRU SANATI İLE KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİLER

Ebru sanatını sevdirmek ve yaşlıların keyifle zaman geçirmesini sağlamak üzere kurulan Ebru Atölyesi’nde de çalışmalar yapan katılımcılar, Yaşlı Bakım Merkezi’nden yüzlerinde tebessüm ile ayrıldılar.

ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VERİYOR

Yapılan çalışmalar yaşlı yakınları ve etkinlik katılımcıları tarafından büyük beğeni kazanırken Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Yaşlı Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezinin her gün benzer çalışmalara devam ettiği, Süleymanpaşa’da yaşayan yaşlılara ücretsiz olarak hizmet verdiğinin altı çizildi.

Yaşlı Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Yüzleri Güldürüyor