Yüksel: “Şehrimizin kanayan bir yarasına daha 'dur' diyoruz”

Haber Tarihi: 2019-11-06 10:49:12

Karadeniz Mahallesi’nde 18. Madde Uygulaması yapılacak.
   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Karadeniz mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan ’18. Madde Uygulaması’ hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Karadeniz mahallesi’nde düzenlenen istişare toplantısında, söz konusu uygulamanın detaylarını aktaran Başkan Yüksel, projenin amacını, avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı.
   Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar, Şenol Karaküçük, Sabri Çınar ile Belediye Meclis Üyeleri ve ilgili teknik personellerin de hazır bulunduğu toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
   Proje sunumlarının yapıldığı toplantının sonunda yapılan oylamada, mahalle sakinlerinin tamamının onayı ile Karadeniz Mahallesi’nde 18. Madde Uygulaması planı kabul edildi.
   Başkan Yüksel, gerçekleştirilen istişare toplantısına ilişkin şunları söyledi: “Bu akşam Karadeniz mahallemizde vatandaşlarımızla buluştuk. Şehrimizin gelecek vizyonuna, vatandaşlarımızın alınteriyle edindiği taşınmazlarına değer katmak ve mahalleyi daha yaşanabilir bir hale getirmek üzere planladığımız ’18. madde uygulaması’na ilişkin istişarede bulunduk. Uygulamanın amacını, avantajlarını ve dezavantajlarını anlattık. Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Uzunlar, Şenol Karaküçük, Sabri Çınar, Belediye Meclis Üyelerimiz ve teknik personellerimiz ile birlikte katıldığımız, sohbet havasında gerçekleşen bilgilendirme toplantımızda, şehrimizin kanayan bir yarasına daha ‘dur’ demek için çalıştığımızı müşahede. Mahalle sakini vatandaşlarımızın tam mutabakatı oybirliğiyle, Karadeniz mahallemizde 18. Madde uygulamasına başlama kararı aldık. Şimdiden mahalle sakinlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Yüksel: “Şehrimizin kanayan bir yarasına daha 'dur' diyoruz”