Volkan Nallar Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevine resmen başladı

Süleymanpaşa'nın yeni Belediye Başkanı Volkan Nallar, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vatandaşların teveccühü ile seçilerek göreve başladı. Tekirdağ Adliye Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatasını alan Nallar, coşkulu bir kalabalık eşliğinde görevine resmen başladı.

İLK İMZASINI SAHNE ÜZERİNDE ATTI

Başkan Nallar, daha sonra Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası'nda gerçekleşen Devir Teslim Töreni ile selefi Hüseyin Uzunlar'dan görevi devraldı. Törenin ardından belediye binasının yanında toplanan vatandaşlarla kucaklaşan Nallar, sahnede alkışlar eşliğinde ilk imzalarını attı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCEER’DEN UYUM MESAJI

Süleymanpaşa Belediyesinin Kurucu Başkanı Ekrem Eşkinat, çiçeği burnunda Belediye Başkanı Volkan Nallar'a üzerinde belediyenin logosu bulunan rozeti taktı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer de Başkan Nallar'ı sahnede tebrik ederek birlikte uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Ayrıca yerel seçimde güven tazeleyen Çorlu, Çerkezköy ve Şarköy Belediye Başkanları ile Saray, Muratlı, Malkara, Hayrabolu ve Marmara Ereğlisi’nde seçimleri kazanan Belediye Başkanları da Nallar’ı yalnız bırakmadılar.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

Daha sonra Nallar ve çiçeği burnunda başkanlar, kendilerine eşlik eden Süleymanpaşalılarla birlikte Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na gelerek belediye çelenklerini Atamızın huzuruna sundular.

NALLAR ÇALIŞMAK İÇİN SABIRSIZLANDIĞINI BELİRTTİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, yeni görevi ile ilgili yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören Süleymanpaşalılara teşekkür etti. Çok heyecanlı olduğunun altını çizen Nallar, bir an önce hizmet etmeye, projeleri hayata geçirmek için çalışmaya başlamak için sabırsızlandığını belirtti. Nallar, herkesi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını ifade ederek, Süleymanpaşa için hayırlı hizmetlerde bulunacaklarını vurguladı.

Haber Tarihi: 05.04.2024
Okunma Sayısı: 671
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024