Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü törenle kutlandı

Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı, Valilik Tören Alanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.
   Vali Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, il protokolü, askeri erkan ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
   Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajının okunması ile günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve halk oyunu gösterisinin ardından son buldu.
   Protokol ve davetliler, kutlamalar kapsamında düzenlen Tarihi Tekirdağ Fotoğrafları Sergisini gezdi.

Haber Tarihi: 13.11.1919
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14