Süleymanpaşa Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısı gerçekleştirildi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2019 Yılı Mayıs meclis toplantısının ilk oturumunu 2 Mayıs 2019 Perşembe günü gerçekleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel başkanlığında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’nda yapılan meclis toplantısında 5 gündem maddesi, 5 komisyon raporu ve müdürlüklerden gelen 25 evrak ile 1 önerge görüşülerek karara bağlandı.

ÇMKB SEÇİMİ MECLİS TOPLANTISI BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Meclis gündeminde bulunan 5 gündem maddesi meclis üyelerinin onayına sunuldu. Gündem maddeleri arasında dikkat çeken hususların başında, Süleymanpaşa Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Murakabe Heyeti seçimleri yer aldı. Süleymanpaşa ÇMKB üyeliğine aday olan tek liste, Süleymanpaşa Belediye Meclisi üyeleri, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri, Süleymanpaşa Ziraat Odası heyeti ve Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği temsilcilerinin katılımı ve kapalı oylama usulü ile oylandı. Oylamada Hikmet Güven, Süleymanpaşa ÇMKB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

KOMİSYON RAPORLARI VE GÜNDEM HARİCİ EVRAKLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Gündem maddelerinin ardından bir önceki meclis toplantısında ihtisas komisyonlarına havale edilen konularla ilgili komisyon kararları meclise sunuldu. İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen üç, Plan ve Bütçe Komisyonu ile Çevre, Sağlık ve Diğer İşler Komisyonundan gelen birer evrak görüşüldü.

Meclis toplantısının son bölümünde ise ilgili müdürlüklerden gelen 25 gündem dışı evrak oylanarak karara bağlandı.

BAŞKAN YÜKSEL OTURUMA 6 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR ARA VERDİ

55. Kiraz Festivali ile ilgili 6 gündem dışı madde, Plan ve Bütçe ile Kültür Komisyonlarına havale edildi. Bu maddelerle ilgili alınacak kararların komisyonlarda acilen görüşülerek sonuçlandırılması amacıyla Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, meclis oturumuna ara verdi. Süleymanpaşa Belediye Meclisi, 6 Mayıs 2019 Pazartesi saat 15.00’da yeniden toplanarak komisyonlarca alınacak olan kararları oylayacak.

Haber Tarihi: 02.05.2019
Okunma Sayısı: 2097
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020