Süleymanpaşa Belediyesi 8 okula spor malzemesi dağıttı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, ilçede bulunan 5 ortaokul ile 3 ilkokula top, forma ve tatami dağıtıldı. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel tarafından okullara teslim edilen malzemeler çocukları sevindirdi.
Haber Tarihi: 2020-02-18 14:06:53

Süleymanpaşa Belediyesi, okullardaki sportif etkinliklere çocukların katılımını arttırmak amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında 8 okula daha spor malzemesi hediye etti.
   İlçedeki Yunus Emre Ortaokulu, Karadeniz Ortaokulu, Mediha-Mehmet Tetikol Ortaokulu, Bahçelievler Ortaokulu, Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Şehit Piyade Er Ercan Ay İlkokulu, Bahçelievler Ortaokulu, 13 Kasım İlkokulu ile Aydoğdu İlkokulu’na yer minderi (tatami), futbol, voleybol ve basketbol topu ile sportif aktivitelere giymeleri için forma verildi.
   Spor malzemelerinin teslim programına katılan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çocuklarla kucaklaşarak sevinçlerine ortak oldu.
   İlçe genelindeki okulların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Yüksel, “Çocuklarımızın mutluluğunu görmek çok güzel. Onların okullarındaki sportif aktivitelere katılımlarını arttırmak ve spora teşvik amacıyla verdiğimiz desteklerin karşılık bulacağını ümit ediyorum.” diye konuştu.
   Spor malzemelerinin teslim edilmesinin ardından okul yöneticileriyle de görüşen Başkan Yüksel, okullarda tespit edilen eksiklerin giderilmesi yönünde de çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Süleymanpaşa Belediyesi 8 okula spor malzemesi dağıttı