Süleymanpaşa’nın Şampiyonu Bilgi Koleji

Haber Tarihi: 2020-01-15 20:50:13

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ocak ayı Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Süleymanpaşa’nın Şampiyonları Basketbol Turnuvası”nda Bilgi Koleji Basketbol Takımı şampiyon oldu.

İsmet İnönü Spor Salonu’nda 3 gün boyunca devam eden turnuvada şampiyonluğunu ilan Bilgi Koleji Basketbol Takımı ile dereceye giren takımlara ödülleri, düzenlenen verildi.
   Turnuvanın maçının ardından Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar, Şenol Karaküçük, Sabri Çınar ve Gamze Demir, sporculara madalyalarını takdim etti.
   Başkan Yardımcıları, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, Süleymanpaşa Belediyesi olarak spora ve sporculara olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Süleymanpaşa’nın Şampiyonu Bilgi Koleji