Süleymanpaşa’da Balkan Senfoni Orkestrası rüzgarı

Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası, Süleymanpaşalı sanatseverlerle buluştu. Süleymanpaşa Belediyesi’nin Şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde konser veren devlet konservatuvarı öğrencileri, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Haber Tarihi: 2020-02-20 10:50:56

Şef Şükrü Öner Dinç yönetiminde icra ettikleri eserlerle Süleymanpaşalılar’a unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatan Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası, klasik ve Balkan ezgilerini sanatseverlerle buluşturdu.
   Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı’nda yetişen ve yüksek öğrenimine Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda devam eden Süleymanpaşalı 7 öğrencinin de içinde yer aldığı orkestra, konserin sonunda salonu dolduran yüzlerce izleyici tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konserin sonunda Şef Şükrü Öner Dinç’e plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti. Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa’mızda bu akşam Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası’nı ağırladık. Şef Şükrü Öner Dinç yönetiminde muhteşem bir konser izledik. Belediyemizin konservatuvarında yetişen ve yüksek öğrenimlerine Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarında devam eden 7 genç müzisyenimizin de orkestrada yer almasından ayrıca gurur duyduk. Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerimizi de ağırladığımız etkinliğimize büyük ilgi gösteren vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.
   Şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri, konser, tiyatro, söyleşi, çocuk oyunları, sahne gösterileri ve seminerlerle devam edecek.

Süleymanpaşa’da Balkan Senfoni Orkestrası rüzgarı