Korona Virüsüne karşı çalışmalar aralıksız sürüyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Korona Virüsüne karşı temizlik ve dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 2020-03-30 15:47:10

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ DEMEDEN YAPILIYOR

Olası virüs tehdidinin önüne geçmek için mücadele eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, gündüz çalışmalarının yanı sıra gece çalışmaları da yaparak riskleri en aza indirmek için uğraş veriyor.

YENİ EKİPMANLAR İLE VİRÜS TEHDİDİNİ EN AZA İNDİRMEYİ AMAÇLIYOR

Çöp toplama faaliyetlerinin yanı sıra ilaçlı su ile her gün her gece neredeyse şehri baştan aşağı yıkayan temizlik ekipleri, dezenfekte çalışmaları kapsamında da her geçen gün bünyesine kattığı yeni ekipmanlar ile virüs tehdidine karşı göğüs geriyor.

VİRÜS RİSKİNİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN EVDE KAL SÜLEYMANPAŞA

Kişisel hijyene ve evde kalınmasının hayati önem taşıdığına vurgu yapan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, tüm vatandaşları virüs riskini ortadan kaldırmak için tüm vatandaşları evlerinden çıkmamaya davet ediyor.

Korona Virüsüne karşı çalışmalar aralıksız sürüyor