haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Başkan Yardımcısı Sabri Çınar Engelliler Haftası çelenk törenine katıldı

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri, Süleymanpaşa’da Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk töreni ile başladı. Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar da törende hazır bulundu.

Tören Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlarken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdiresi Ülkü Uslu, Engelliler Haftası ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından engelli gençlerden oluşan ritim grubu, koro ve halk oyunu ekipleri sunum yaptılar. Gösteriler katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Öte yandan, Dünya Engelliler Haftası kutlamalarının hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edeceği öğrenildi.

Haber Tarihi: 2019-05-10 12:39:58