Başkan Yüksel devam eden projeleri yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Karadeniz ve Banarlı Mahalleleri ile Selanik Meydanı’nda devam eden yatırım ve projeleri yerinde inceledi. Yüksel, tüm projelerin hızla devam ettiğini ve kısa sürede tamamlamak için çalıştıklarını dile getirdi.

SELANİK MEYDANI ÇEHRE DEĞİŞTİRİYOR

Rumeli İskelesi ve Selanik Meydanı’nı içine alan bölgede devam eden yenileme çalışmalarına nezaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Rumeli İskelesi ve Selanik Meydanı’nı kapsayan alanın çehresini, yenileme çalışmalarıyla sil baştan değiştiriyoruz. Yazar Mehmet Serez Caddesi ile bulvar yolu arasında kalan noktada, inşa çalışmaları süren parkımızı şehrimize kazandırmak ve hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için gün sayıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun,” diye konuştu.

KARADENİZ MAHALLESİ YOLLARI YENİLENİYOR

Daha sonra Karadeniz Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yürütülen yol yapım ve onarım çalışmalarını denetleyen Başkan Yüksel, çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü, altyapı çalışmalarına bağlı olarak en kısa sürede çalışmaları tamamlayacaklarını ifade etti.

BIYIKALİ SOSYAL TESİSLERİNİN İNŞASINA BAŞLANDI

Son olarak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Bıyıkali Mahallesi’nde yapımına başlanan sosyal tesis projesini yerinde inceleyen Yüksel, mahalle sakinlerinin beklentilerini karşılayacak nitelikte hizmet verecek sosyal tesisleri kısa sürede tamamlayarak, mahalle sakinlerinin istifadesine sunacaklarını söyledi. Yüksel, her üç mahallede de yürütülen çalışmaların hayırlı olması temennisini dile getirdi.

Haber Tarihi: 07.06.2023
Okunma Sayısı: 798
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020