Başkan Volkan Nallar hızlı başladı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevine seçilen Volkan Nallar, Ramazan ayının son günlerinde devraldığı görevine hızlı başladı. Başkan Nallar, mazbatasını alır almaz çalışmalara hız verdi.

İLK TOPLANTI MÜDÜRLERLE

Ayağının tozuyla birim müdürleri ile ilk toplantısını gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, belediyenin mevcut durumunu değerlendirdi.

MAHALLE İFTARLARINDA VATANDAŞLA KUCAKLAŞTI

Ramazan ayının son günlerinde göreve başlayan Nallar; Ertuğrul, Cumhuriyet, Kaşıkçı ve Naip Mahallelerinde organize edilen mahalle iftarlarında Süleymanpaşalılarla kucaklaştı.

İLK MECLİS TOPLANTISI ARİFE GÜNÜNDE YAPILDI

Ramazan Bayramı arifesinde Süleymanpaşa Belediye Meclisinin yeni dönem ilk toplantısına başkanlık yapan Nallar, beş yıl boyunca birlikte görev yapacak meclis üyelerine hitap ederek Ramazan Bayramını kutladı ve yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Nallar, Ramazan Bayramı dönüşü de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin yeni Başkan Candan Yüceer başkanlığındaki yeni dönem ilk meclis toplantısına katıldı.

BAŞKAN NALLAR’IN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

Tekirdağ Valiliğinin organize ettiği resmi bayramlaşma törenine iştirak eden Başkan Nallar, bayram süresince de yerinde durmadı ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından verilen hizmetleri denetledi. Nallar, şehrin birçok noktasında hizmet veren belediye çay bahçelerini ziyaret etti. Nallar ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Evde Bakım hizmetinden yararlanan vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Nallar, bayram ziyaretlerine sivil toplum kuruluşları ile devam ederken Süper Amatör Kümede bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu garantileyen Tekirdağspor’un Hayrabolu Spor Kulübü ile oynadığı müsabakayı izledi ve şampiyon takımın kupasını takdim etti.

Yoğun bayram mesaisinin ardından dinlenmeden Süleymanpaşa Belediyesinin başındaki görevine dönen Nallar, 15 Nisan Pazartesi itibariyle yürütülecek işler için kolları sıvadı.

Haber Tarihi: 15.04.2024