Bayram öncesi tüm camiler dezenfekte edildi

Süleymanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi, bayram namazı kılınacak olan tüm camilerde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile bayram namazı kılacak vatandaşların Korona virüsü salgını nedeniyle herhangi bir mağduriyet yaşamalarının önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtildi.

CAMİLER BAYRAM NAMAZINA HAZIR

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, şehir merkezindeki camilerin yanı sıra kırsal mahallelerdeki tüm camilerde de dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirilerek ilçe sınırları içindeki camilerin tamamı bayram namazına hazır hale getirildi.

Öte yandan, dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra, Süleymanpaşa İlçe Müftülüğüne bayram ve cuma namazları için tüm camilere dağıtılmak üzere tek kullanımlık seccade teslim edildi.

YÜKSEL: “TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Kurban Bayramımızı tüm maneviyatı ile idrak etmeye hazırlanırken, salgın tedbirlerimizi de elden bırakmıyoruz. Sorumluluk sahamız içinde bulunan tüm camilerimiz, ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi ve güvenle bayram namazımızı eda edebilmemiz için hazır hale getirildi. Biz kurum olarak hem camilerimizde hem kurban satış ve kesim alanlarımızda her türlü tedbiri alarak Kurban Bayramımızı sağlık ve güven içinde geçirebilmemiz için çalışıyoruz. Değerli hemşehrilerimizin de bizimle aynı hassasiyete sahip olduklarını biliyor ve gerek bayram namazımız sırasında gerekse bayram süresince her türlü hijyen tedbirini alacaklarına, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına riayet edeceklerine inanıyorum. Bu vesileyle, tüm kıymetli hemşehrilerimizin Mübarek Kurban Bayramını bir kez daha kutluyor, sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum,” diye konuştu.

Haber Tarihi: 30.07.2020
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14