Bakan Turhan, Başkan Yüksel’i ziyaret etti

Haber Tarihi: 2019-10-11 16:08:11

Ulaşım ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Tekirdağ’da, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Tarihi belediye binasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Yüksel ve başkan yardımcıları, Bakan Turhan’ı kapıda karşıladı.
   Bakan Mehmet Cahit Turhan’a ziyaretinde eşlik eden, Vali Aziz Yıldırım ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Başkan Yüksel ile başkanlık makamında bir süre sohbet etti.
   Başkan Yüksel, Süleymanpaşa’da yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Bakan Turhan’a brifing verdi.
   Şehrin ulaşım ve altyapıyla ilgili raporlarını da sunan Başkan Yüksel, Bakan Turhan’a taleplerini iletti.
   Bakan Turhan, Süleymanpaşa’nın gelişmesi ve yükselmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür etti.
   Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve günün anısına Bakan Turhan’a hediye sunulmasıyla son buldu.

Bakan Turhan, Başkan Yüksel’i ziyaret etti