Başkan Yüksel’den eski başkana vefa…

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Barbaros mahallesine kazandırılan çocuk oyun parkı, aile çay bahçesi ve bulvar yoluna Barbaros Belediyesi’nin kurucu başkanı merhum Fikret Yılmaz’ın adı verildi. Park ve bulvar yolu yarın törenle hizmete açılacak.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Barbaros'un kurucu Belediye Başkanı merhum Fikret Yılmaz'ın isminin, mahalleye kazandırılan çocuk oyun parkı, aile çay bahçesi ve bulvar yolunda yaşatılacağını açıkladı.
   Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Barbaros'a kazandırılan yeni park ve bulvar yolunun tamamlanmasının ardından resmi açılış töreninin, 13 Kasım Çarşamba günü saat 17.00'da yapılacağı bildirildi.
   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, açılışı yapılacak kompleksle bulvar yoluna eski Belediye Başkanı merhum Fikret Yılmaz'ın adının verileceğini söyledi.
   Başkan Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Barbaros mahallemize kazandırdığımız Çocuk Oyun Parkı, Aile Çay Bahçesi ve Bulvar yolumuzu, Barbaros’umuza büyük hizmetleri bulunan eski Belediye Başkanı (merhum) Fikret Yılmaz ismiyle açıyoruz… Yarın saat 17.00’da düzenleyeceğimiz açılış törenimize tüm halkımız davetlidir." diye konuştu.

Haber Tarihi: 12.11.1919
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14