Tekirdağspor’un İstanbulspor ile karşılaşacağı Türkiye Kupası maçı öncesinde İstanbul’a maçı takip etmek için gidecek Tekirdağspor’a gönül vermiş sporseverleri Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat uğurladı.

Tuğlalı Park civarından kalkan araçlarla İstanbul’a hareket edecek taraftar grubu ile tezahürat yapan Başkan Eşkinat; “Gönlümüz Tekirdağspor’un ligi lider bitirip üst liglere çıkmasının yanı sıra Türkiye Kupası’nda da ilerleyerek şehrimizin yüzünü güldürmesinden yana. Umarız sarı siyahlı ekibimiz bugün İstanbul deplasmanında İstabulspor A.Ş. takımını yenerek yoluna devam eder ve bizleri sevince boğar. Siz değerli sporseverlerinin yüzünün güldüğü bir gün olmasını diliyor, güzel haberlerinizi bekliyoruz.” Açıklamasında bulundu.Başkan Eşkinat’ın açıklamasını memnuniyetle dinleyen Tekirdağspor taraftarları açıklamanın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat lehine tezahüratlar yaparak İstanbul’un yolunu tuttu. İstanbulspor – Tekirdağspor Türkiye Kupası 1. Tur eleme maçı saat 15.00’de İstanbul Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda başladı. Maç 5-0 Tekirdağsporun galibiyetiyle sona erdi.

Başkan Eşkinat sarı siyahlı futbolseverleri İstanbul deplasmanına uğurladı