Başkan Eşkinat projelerini ilçe başkanlarına anlattı

Haber Tarihi: 2014-06-17 13:43:15

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü karşılama programı için Süleymanpaşa’ya gelen ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Valilik ziyaretinin ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’na gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile bir süre sohbet eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa gerçekleştirmek istediği projeleri ilçe başkanları ile paylaştı.

Ertuğrul ve Ortacami Mahalleleri Kentsel Sit Özel Proje Alanı Kentsel Tasarım Projesi’nin üzerinde özellikle duran Başkan Eşkinat, Çerkezköy, Malkara ve Muratlı Belediye Başkanlarına projenin detayları ile ilgili bilgiler verdi.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.