Başkan Eşkinat basın mensupları ile Kiraz Festivali’ni konuştu

Haber Tarihi: 2014-06-07 10:07:55

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat bugün başlayacak Kiraz Festivali ile ilgili Tekirdağlı basın mensupları ile bir araya gelerek 50. Kiraz Festivali kapsamında yapılan çalışmaları anlattı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, bugün başlayacak olan Kiraz Festivali ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Eşkinat, Kiraz Festival sonrası basın mensupları ile tekrar buluşup tüm hesapları şeffaf belediyecilik adına vatandaşların gözleri önüne dökeceğini belirtirken basın mensupları ile de her hafta değerlendirme toplantısı yapacağını açıkladı.

Kiraz Festivali Programını da basın mensupları ile paylaşan Başkan Eşkinat, “İptaller olmaması için ekiplerimiz uğraşıyor. Umarım hava şartları düzelir” açıklamasında bulundu.

Festivalde seçilen sanatçılar ile Süleymanpaşa halkının her kesimine ulaşmak istediklerini belirten Başkan Eşkinat, “2 ay gibi kısa bir sürede festival hazırlıklarını yaptık. Yaptığımız çalışmalarda Süleymanpaşa Belediyesi bütçesini zora sokmadan ekonomik olarak davrandık. Festivali organizasyon şirketlerine vermeyerek 3 siyasi partinin de temsilcilerinin bulunduğu Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu’na  havale ettik. Onlarda var güçleriyle çalıştılar. Gerek ikili ilişkiler gerekse komisyonumuzun çalışması ile oldukça uygun fiyatlara çok geniş bir kesime hitap edecek sanatçı arkadaşlarımızla anlaştık.” İfadelerini kullandı.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, son olarak “Vatandaşlarımızı bu yıl 50.’si yapılan şehrimizin festivali, Kiraz Festivali’ne katılmaya bekliyoruz. 50. Tekirdağ Kiraz Festivali’ne katılmanız bizleri onurlandıracaktır.” İfadeleri ile sözleri noktaladı.