TÜRKİYE ŞAMPİYONUNA ALTIN ÖĞÜT

Haber Tarihi: 2014-06-03 08:43:52

Türkiye tekvando Yıldızlar Şampiyonasında Türkiye birincisi olan Tekirdağlı genç tekvandocu Hacı İsmail Öztürk antrenörü ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret etti.
Eşkinat ziyaret sırasında tekvandocu genci tebrik ederek altınla ödüllendirdi. Başarılarının devamını dileyen belediye başkanı Ekrem Eşkinat, sporcuların bu tür başarıları desteklenmesi gerektiğinin de mesajını yansıttı. Türkiye şampiyonuna altın gibi öğüt veren başkan Eşkinat Başarılarının devam edeceğine inandığını ifade etti. Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat her başarı sonucunda bir altın hediye edileceğini deklare etti.