Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı bahçesi çiçeklerle donatıldı

Haber Tarihi: 2014-07-08 15:43:06

Süleymanpaşa Belediyesi Başkanlık binasının bahçesi Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ile çiçeklerle donatıldı.

Daha önceden çiçek alanı olarak bırakılan alanlara çim ekimi, çiçek ve ağaç dikimi yapan Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Süleymanpaşa Belediye binası bahçesine hoş bir hava verdi.

Konu hakkında sadece belediye binasını değil tüm Süleymanpaşa’yı çiçeklerle donatıp yaşanabilir bir kent haline getirmek istediklerini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Şehrimizi güzelleştirmek için önce kendi tarihi binamızdan başladık. Bu güzellikler buradan tüm Süleymanpaşa’ya yayılacak. Göreceksiniz Süleymanpaşa daha çok sevilen, daha yaşanabilir bir kent olacak.” İfadelerini kullandı.