Süleymanpaşa Belediyesi  “Halk Ruh Sağlığı Günleri” ile Süleymanpaşa halkına destek olacak. 1 Ekimde başlayacak olan seminerler, toplumun kanayan yaralarına ışık tutmayı hedefliyor.

“Ruh bedenin en önemli parçasıdır” sloganıyla bireyin yaşam kalitesinin ruh ile başlayacağı vurgulanan programda, Kadına yönelik aile içi şiddet, Panik bozukluğu, Depresyon, madde ve Alkol bağımlılığı, Psikiatrik tedavide kullanılan ilaçlarla ilgili merak edilenler ve önyargılar, Obsesif ve Kompulsif ( Temizlik, Titizlik, Simetri), Öfke ve Öfke Kontrol, Terapi nedir? Ne işe Yarar? Konuları üzerine Psikiatri Uzman Dr. Mehmet Doğan seminer verecek.

Belediye Kültür Merkezinde saat 18:00’de gerçekleşecek seminerlerin  programların tarihleri şu şekilde olacak:

1 Ekim-Kadına Yönelik Aile içi Şiddet

15 Ekim-Panik Bozukluğu

5 Kasım-Depresyon

19 Kasım-Madde ve Alkol Bağımlılığı

3 Aralık-Psikiyatrik Tedavide Kullanılan İlaçlarda İlgili Merak Edilenler ve Önyargılar

17 Aralık-Obsesif, Kompulsif (Temizlik, Titizlik, Simetri)

7 Ocak-Öfke ve Öfke Kontrol Yöntemleri

21 Ocak-Terapi Nedir? Ne İşe Yarar?

“Halk Sağlığı Günleri” 1 Ekimde başlıyor