“Süleymanpaşa Çöplük Değil!” imza kampanyası büyük ilgi görüyor

   Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, Büyükşehir Belediyesi’nin Tekirdağ’ın 11 ilçesinin tüm çöpünün Demirli Çöp Depolama Alanına dökülmeye başlanması ile çöp sahasının Süleymanpaşa istikametine doğru genişletilmesi kararına karşı başlatılan imza kampanyası büyük destek görüyor.

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel tarafından “Süleymanpaşa Çöplük Değil!” sloganıyla başlatılan imza kampanyası, kısa sürede çok sayıda vatandaş tarafından imzalandı.

BAŞKAN YÜKSEL GÜNDEME GETİRDİ
   Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, Süleymanpaşa dışındaki 10 ilçenin çöpünü Süleymanpaşa ilçe sınırları içinde yer alan Demirli’deki çöp depolama alanına dökülmesi uygulaması ile bölgedeki ormanın yok edilerek çöp depolama alanının genişletilmesi kararına ilk günden bu yana karşı çıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, geçtiğimiz günlerde Demirli mahallesinde bir basın açıklaması yapmış ve konuyu bir kez daha gündeme taşımış; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın bu uygulama ve kararından geri dönmemesi halinde imza kampanyası düzenleyeceklerini söylemişti.

İMZA KAMPANYASINA REKOR KATILIM
   Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan imza kampanyası ilk günden itibaren vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Süleymanpaşa ilçe merkezinde 7 farklı noktada kurulan stantlarda kısa sürede binlerce imza toplandı. 
   Konuyla ilgili broşürlerin de dağıtıldığı stantlarda Demirli Çöp Depolama Alanının genişletilmesinin doğuracağı sıkıntılar konusunda vatandaşlar bilgilendiriliyor. 

YÜKSEL: “DESTEK VEREN TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”
“Süleymanpaşa Çöplük Değil!” imza kampanyasının gördüğü büyük ilgi nedeniyle vatandaşlara teşekkür eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa’mız sınırları içinde bulunan Demirli Çöp Depolama alanına, ilimiz genelindeki tüm ilçelerin atıklarının dökülmesi uygulaması ile Büyükşehir Belediyesinin çöplük alanını şehrimize doğru genişletme kararına karşı “Süleymanpaşa Çöplük Değil!” sloganıyla başlattığımız imza kampanyasına destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Vatandaşlarımız alınan bu karara tepkilerini son derece duyarlı bir şekilde imzaları ile gösteriyor. Kampanyamız vatandaşlarımızın ilgisi ve desteği ile inşallah amacına ulaşacak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa’nın geleceğini tehdit eden bu kararından geri adım atacaktır.” diye konuştu.

Haber Tarihi: 23.08.2019
Okunma Sayısı: 1645
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020