Yüksel: “Şehrimizin kalkınması ile ilgili ne gerekiyorsa yapacağız”

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Gönül Sofrası adı altında her akşam ayrı bir mahallede düzenlenen iftar organizasyonlarının 16.’sı Zafer Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in de katıldığı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandığı Gönül Sofrası’nda, Başkan Yüksel mahalle sakinlerini dolaşarak Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti.

BAŞKAN YÜKSEL: “50 BİN HEMŞEHRİMİZ İLE BİRLİKTE ORUÇLARIMIZI AÇTIK, AÇIYORUZ”

“Yaklaşık 50 bin kişi ile aynı sofrada iftar açmak için uğraş içinde girmiştik. Allah’a hamdolsun, Yüce Yaradan yardım etti. 50 bin hemşehrimiz ile birlikte oruçlarımızı açtık, açıyoruz.” diyerek Zafer Mahallesi sakinlerine yönelik bir konuşma yapan Başkan Yüksel, konuşmasında şunları söyledi:

“İFTAR ORGANİZASYONLARIMIZ SÜLEYMANPAŞA’DA YAŞAYAN HAYIRSEVER İŞ ADAMLARIMIZ TARAFINDAN KARŞILANIYOR”

Bu akşam iftar soframızda bizlere katkı sağlayan Nail Akdemir ve Bekir Çalışkan ağabeylerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu iftar organizasyonlarını yaparken Süleymanpaşa Belediyesi’nin kasasından herhangi bir kuruş para çıkmıyor. İftar organizasyonlarımız Süleymanpaşa’da yaşayan hayırsever iş adamlarımız tarafından karşılanıyor. Allah hangi niyetlerle bu hayırları yapıyorlarsa hepsinden razı olsun.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİ KİRAZ FESTİVALİ’NE KATILMAYA BEKLİYORUM”

Ramazan ayımızın hemen ardından Ramazan Bayramımız ve sonrasında Kiraz Festivalimiz var. Ayın altısında başlıyor, dokuzu akşamına kadar devam ediyor. 6 Haziran’da Zara konseri ile başlayacağız. Çok başarılı sanatçılar olacak. Çocuklarımız için, gençlerimiz için çok güzel eğlenceler planladık. Ramazandaki birlik ve beraberliğimizi bayramda da festivalde de pekiştirmek istiyoruz. Tüm hemşehrilerimi bu birlik ve beraberlik içinde Kiraz Festivali’ne katılmaya bekliyorum.

“MAHALLEMİZİN VE ŞEHRİMİZİN KALKINMASI İLE İLGİLİ NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

Zafer mahallemizde bu kardeşlerine sahip çıkan, aynı sofranın etrafında bizimle birlikte oruçlarını açan herkesten Allah razı olsun. Siz bize sahip çıktınız; biz de boynunuzu yere indirmeyeceğiz. Çok çalışacağız. Mahallemizin ve şehrimizin kalkınması ile ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuda kuşkunuz olmasın.”

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in konuşmasının ardından iftar saati gelirken oruçlar dualarla birlikte açıldı.

Pamuk Helva, Osmanlı Macunu ve şerbet ikramının da yapıldığı Zafer Mahallesi iftarı vatandaşların yüzünde oluşan huzur ve mutluluk görüntüleri ile sona erdi.

Ramazan ayı boyunca her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirilecek Gönül Sofraları, şu şekilde devam edecek:

GÖNÜL SOFRALARI PROGRAMI

22 Mayıs Çarşamba 20.33/ Yağcı Mahallesi

23 Mayıs Perşembe 20.34/ Kumbağ Mahallesi

24 Mayıs Cuma 20.35/ Barbaros Mahallesi

25 Mayıs Cumartesi 20.36/ Eskicami-Ortacami Mahallesi

26 Mayıs Pazar 20.37/ Değirmenaltı Mahallesi

27 Mayıs Pazartesi 20.38/ Gündüzlü Mahallesi

28 Mayıs Salı 20.39/ Karadeniz Mahallesi

29 Mayıs Çarşamba 20.40/ Dedecik Mahallesi

30 Mayıs Perşembe 20.40/ Çınarlı Mahallesi

31 Mayıs Cuma 20.41/ (Kadir Gecesi) Sahil Dolgu Alanı

1 Haziran Cumartesi 20.42/ Aydoğdu Mahallesi

2 Haziran Pazar 20.43/ Yavuz Mahallesi

Haber Tarihi: 21.05.2019
Okunma Sayısı: 2977
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020