Yüksel: “Gönül soframıza bereket yağdı”

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl, “Soframız Bir Gönlümüz Bir” sloganıyla her akşam farklı bir mahallede düzenlenen “Gönül Sofraları” iftar etkinliğinin 100. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan programı, yağmur nedeniyle iptal edildi.

3000 kişinin ağırlanacağı program için Ekrem Tantı Caddesi üzerinde sabah saatlerinden itibaren başlayan hazırlıklar, akşam saatlerinde bastıran yağmur nedeniyle yarıda kaldı. TBMM BaşkanıProf. Dr. Mustafa Şentop’un da katılacağıprogram saat 20.00’da iptal edildi.  İftar programının gerçekleşeceği alana gelen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 3000 porsiyon iftar yemeğini vatandaşlara dağıttı. Yüksel, hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen programa ilişkin şunlarısöyledi: “TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamızın katılımıyla bu akşam 100. Yıl Mahallemizde gerçekleştirmeyi planladığımız programı sağanak yağmur nedeniyle iptal ettik. 3000 porsiyon iftar yemeğini vatandaşlarımıza dağıttık. Gönül Soframıza rahmet yağdı.”

Haber Tarihi: 12.05.2019