Trakya’nın avcıları Süleymanpaşa’da 43. Avcı Bayramı’nda bir araya geldi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Kara Avcıları Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği ve Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün işbirliği ile düzenlenen 43. Geleneksel Avcı Bayramı, Nusratfakı Mahallesi yolu üzerindeki alanda çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Haber Tarihi: 2017-08-07 15:37:48

Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Balıkesir’den yaklaşık 1500 civarında avcının katıldığı kutlamalarda, trap yarışması, tek kurşun atış yarışması gibi etkinlikler gerçekleştirilirken, düzenlenen piyango ile avcılara tüfek, havalı tüfek, av fişekleri, avcı yeleği ve tişört gibi hediyeler dağıtıldı.

Süleymanpaşa Belediyesinin destek verdiği etkinlik gün boyu sürerken, Trakyalı avcılar bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdiler. Ayrıca av malzemelerinin sergilendiği stantlar da gün boyunca avcılara hizmet verdi.