Trafiği tehlikeye sokan at arabaları toplanıyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri şehir içi trafiğinin akışının sorunsuz bir şekilde sağlanabilmesi için trafiği olumsuz etkileyen at arabalarını toplamaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 2017-10-09 08:59:02

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı karara dayanarak belirli aralıklarla yapılan uygulamalarda trafikte tehlike yaratan at arabalarına el konulup depoya kaldırılırken çekici olarak kullanılan hayvanlar ise sahiplerine teslim ediliyor.

Tekirdağ’da hayvanlara yapılan eziyetin önüne geçmek ve trafik akışını olağan hale getirmek için denetimlerim devam edeceği belirtilirken vatandaşlardan at arabalarını gördükleri yerde 0850 450 59 59 nolu Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’n arayarak bildirmesi istenildi.