Tekirdağ’ın en güzel kızı Kiraz Festivali’nde seçilecek

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 6-9 Haziran tarihleri arasında 55.’si düzenlenecek Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında Kiraz Güzeli Yarışması yapılacak.

BİRİNCİYE 10 BİN TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ

18-26 yaş arası Süleymanpaşa’da ikamet eden genç kızların katılabileceği yarışmada Niyazi Güneş Mobilya ve Kuyumculuk sponsorluğunda 1.’ye 10.000 TL değerinde hediye çeki, 2.’ye Cumhuriyet Altını, 3.’ye ise Yarım Altın ödül olarak verilecek.

BAŞVURULAR BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ’NE YAPILACAK

Başvurular 1 Haziran 2019 tarihine kadar Ertuğrul Mahallesi Sefa Sokak No: 6 adresindeki Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne yapılabilirken adaylardan başvuruda nüfus kağıda fotokopisi, boy ve portre fotoğrafı ve başvuru belgesi talep edilecek.

55.TEKİRDAĞ KİRAZ FESTİVALİ KİRAZ GÜZELİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ

1-Yarışmaya yalnızca 1 Mayıs 2019 tarihinde 18 yaşını doldurmuş, 26 yaşından küçük olan T.C. vatandaşı, Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesinde sürekli veya daimi ikamet eden genç kızlar katılabilir.

2-Tekirdağ Süleymanpaşa belediyesi çalışanları ve Meclis Üyeleriyle birinci derecede akrabalık ilişkileri olan kişiler bu yarışmaya katılmaz.

3-Başkası adına başvuru yapılmaz. Katılımcı başvuru belgesindeki bilgilerin doğruluğunu imzasıyla beyan eder. Bilgilerin eksik veya kurallara uygun olmadığı tespit edildiğinde yarışmacı diskalifiye olur. Ödül almış dahi olsa ödülünü derhal iade etmeyi beyan, kabul ve taahhüt eder.

4-Değerlendirmeler yöresel kıyafetler ile abiye kıyafetler üzerinden yapılacaktır

5-Başvurular 1 Haziran 2019 tarihine kadar Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne şahsen yapılacaktır:

GEREKLİ BELGELER:

1-Nüfus Kağıdı fotokopisi

2-Bir adet boy ve portre resmi.

3-Başvuru belgesi (http://www.suleymanpasa.bel.tr/main_code/pdf/kirazguzelibasvuruformu.pdf)

Haber Tarihi: 20.05.2019
Okunma Sayısı: 5923
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020