Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı törenlerle kutlandı

Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk töreni ile kutlandı.
Haber Tarihi: 2017-11-13 11:37:39

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katıldığı tören Tekirdağ Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çelenk sunumuyla başlarken saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla al bayrağımız göndere çekildi.

Kutlama mesajlarının okunması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile sona eren törene Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Selçuk Kubilay Karslı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ il ve Süleymanpaşa ilçe protokolü, gaziler ve vatandaşlar katıldı.