TBB'den Süleymanpaşa Belediyesi'ne Hibe Kepçe

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Süleymanpaşa Belediyesine Kazıcı, Yükleyici Kepçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan teslim aldı.

Türkiye Belediyeler Birliği toplantısına katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediyeler Birliği tarafından Süleymanpaşa Belediyesine hibe edilen kepçeyi Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’den teslim aldı.

Konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ; Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Sn. Fatma Şahin ve Genel Sekreterimiz Sn. Birol Ekici tarafından Süleymanpaşa Belediyemize hibe edilen Kazıcı Yükleyici Kepçemizi İl Başkanımız Sn. Mestan Özcan ile birlikte teslim aldık. Aracın belediyemize kazandırılması konusunda desteğini esirgemen TBMM Meclis Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop hocamıza ve Belediyeler Birliği Başkanımız Sn. Fatma Şahin Bakanımıza canı gönülden teşekkür ederim. Allah, hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin; şehrimize hayırlı uğurlu olsun’’ şeklinde konuştu.

Haber Tarihi: 31.10.2019