Süleymanpaşa’da yeni yaşam merkezinin çalışmaları başladı

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, uzun yıllardır atıl halde bulunan Alkaya mevkiindeki kıyı şeridinin, halkın kullanıma açılması amacıyla çalışmaların başladığını bildirdi. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa’mıza yeni bir yaşam merkezi kazandırmak üzere çalışmalarımıza başladık.” dedi.
   Geçtiğimiz hafta sahile inen toprak yolun iyileştirilmesiyle başlayan çalışmalar kapsamında, kıyı şeridine kadar olan bölümdeki otlar kesilerek çevre temizliği yapıldı.
   Ortaya çıkan alan, bölgenin doğal güzelliklerini de gözler önüne serdi. 
   Ağaçlarla çevrili bölgenin mesire alanına dönüştürüleceğini söyleyen Başkan Yüksel, kıyı şeridine kazandırılacak plajın yanısıra, burada su sporları merkezinin de kurulacağını aktardı.
   Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, “Şehrimizin en güzel alanlarından birini daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmak üzere çalışmalara başladık. Söz konusu alanı mesire yeri olarak düzenleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte gelip piknik yapabileceği ve denize girip eğlenebileceği nezih bir ortam sağlayacağız. Plaj düzenlemesi ve su sporları merkezimizle bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğiz.” diye konuştu.  
   Alanda yaptığı incelemeler sırasında yapılacak çalışmaları da planlayan Başkan Yüksel, görevli personellere işlerinde kolaylıklar diledi.

Haber Tarihi: 23.08.2019
Okunma Sayısı: 1599
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020