Süleymanpaşa Birileri’ni ağırladı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen Şubat Ayı Kültür-Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde yeni nesil Rock müzik topluluklarından Birileri grubunun konseri gerçekleşti.

400’den fazla üniversiteli gencin ilgiyle takip ettiği konser boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Birileri, dinleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Zamanın Dışında Boşluğun İçinde, Halledebilirdik, Aşık Olmamam Gerek gibi şarkıları hayranları ile birlikte söyleyen grup, kendi tarzlarında yaptıkları Aşık Veysel düzenlemesi ile dinleyicilere sürpriz yaptı.
   Tekirdağ’daki ilk konserini gerçekleştiren topluluk, yaklaşık iki saat sahnede kalarak eğlenceyi doruğa çıkardı.
   Öte yandan, Süleymanpaşa Belediyesi Şubat Ayı Kültür-Sanat ve Spor Etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceği ve Mart ayında da sanat ve sporla dolu etkinliklerin artarak süreceği öğrenildi.

Haber Tarihi: 18.02.2020