Süleymanpaşa Belediyesi’nde iş güvenliği masaya yatırıldı

   Süleymanpaşa Belediyesi’nde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen iş güvenliği toplantısı, Başkan Yardımcısı Sabri Çınar başkanlığında yapıldı. İş güvenliği uzmanları ile belediyenin ilgili personellerinin katıldığı toplantıda, iş güvenliği tedbirleri detaylı olarak görüşüldü.
   Süleymanpaşa Belediyesi tarafından aylık rutin olarak düzenlenen iş güvenliği değerlendirme toplantısı, Başkan Yardımcısı Sabri Çınar başkanlığında gerçekleşti. Belediyenin tüm birimlerinde görev yapan personelleri yakından ilgilendiren iş güvenliği konularının değerlendirildiği toplantıda, yürütülen çalışmalarla, alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı.
   İş güvenliği uzmanlarının verdiği bilgiler ışığında, birimlerde yapılması gerekenler detaylı olarak görüşüldü. 
   Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, aylık olarak gerçekleştirilen toplantıların son derece verimli geçtiğine işaret ederek, “Tüm belediye personelimiz için hayati öneme sahip bilgilerin paylaşıldığı toplantılar sayesinde, kurumsal olarak yapmamız gerekenler ve almamız gereken tedbirleri harfiyen uyguluyoruz. Hem saha, hem de büro personellerimiz için yerine getirilmesi gereken güvenlik şartlarını sağlıyoruz.” diye konuştu. 

Haber Tarihi: 22.10.2019
Okunma Sayısı: 1010
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020