Süleymanpaşa Belediye Meclisi Başkan Vekili, Katipleri ve Encümeni belli oldu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Meclisi, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Başkanlığı’nda ilk toplantısını gerçekleştirirken 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği’nin 5. maddesinin 1. Fıkrası gereğince Birinci Meclis Başkan Vekili ile İkinci Meclis Başkan Vekili, 2 asil 2 yedek katip üyesi ile 3 encümen üyesini seçti.

MECLİS BAŞKAN VEKİLLERİ

Namık Kemal Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleşen 2019 Nisan ayı toplantısında yapılan oylamada 2 yıl görev yapmak üzere Birinci Meclis Başkan Vekili olarak Fedai Yüksel seçilirken İkinci Meclis Başkan Vekili ise Ali Rıza Eti oldu.

MECLİS KATİP ÜYELERİ

Meclis Katip Üye seçimi ile devam eden toplantıda Şükriye Gündüzler ve Ayşe Şen Seven 2 yıl süre ile katip üye seçildi. Gürol Biber ve Bülent Topçu ise yapılan seçimde Meclis Katip Yedek Üyeleri olarak belirlendi.

ENCÜMEN ÜYELERİ

5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. maddesinin (a) fıkrası gereğince, 1 yıl görev yapmak üzere 3 Encümen Üyesi’nin seçimi ile devam eden 2019 Nisan ayı toplantısında Encümen üyeliklerine ise Şenol Karaküçük, Muhammet Karaman ve Şahin Umur seçildi.

Haber Tarihi: 16.04.2019