Süleymanpaşa Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Hüseyin Öztekin oldu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin spor kulübü olarak birçok branşta hizmet verdiği ve genç sporculara imkan sağladığı Süleymanpaşa Gençlik Spor Kulübü’nin genel kurulu yapıldı.

100. Yıl Gençlik Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleşen genel kurula Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Çınar ve Hüseyin Uzunlar, Süleymanpaşa Gençlik Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, Süleymanpaşa Belediye Meclis üyeleri ve idari personeller katıldı.

YENİ BAŞKAN HÜSEYİN ÖZTEKİN SEÇİLDİ

Çoğunluğun sağlanması ile gerçekleştirilen seçim sonucunda Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Öztekin, Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü’nün yeni başkanı olarak belirlendi.

ÖZTEKİN: “ŞEHRİMİZ İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Eski Başkan Deniz Taner ile Süleymanpaşa Gençlik Spor Kulübü’nün yeni başkanı Hüseyin Öztekin arasında devir teslim töreni yapılırken Öztekin yaptığı konuşmada; “Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübümüzün başkanı seçildiğim için çok mutluyum. İnşallah kulübümüzü daha iyi yerlere getirip daha çok Süleymanpaşalının faydalanabildiği, başarılarını uluslararası arenaya taşındığı bir kulüp yapacağız. Şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi: 17.05.2019
Okunma Sayısı: 2245
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020