SÜLEYMANPAŞA ZABITASINDAN, HİLELİ SATIŞA KAPATMA CEZASI

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçede kurulan semt pazarında hileli satış yaptıkları tespit edilen 2 pazarcının tezgahlarını 1 hafta süreyle kapattı. Karar, tezgahın önüne asılan yazı ile duyuruldu.
   Süleymanpaşa’da, kurulan Perşembe Pazarı’nda bir hafta önce hileli satış yaptığı tespit edilen 2 pazarcı esnafının pazar tezgahı, 1 hafta süreyle ticari faaliyetten men edildi.
   Perşembe günleri kurulan pazarda zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimde 2 esnafın, hileli satış yaptığı belirlendi.

KAPATMA CEZASI UYGULANDI
   Denetimler sırasında yapılan tespitle, pazar yerleri hakkındaki yönetmeliğin ilgili maddesi gereğince, esnafların tezgahı 1 hafta süre ile kapatıldı.

KAPATILAN TEZGAHLARA YAZI ASILDI
   Zabıta ekipleri tarafından önü demir bariyerlerle çevrilen tezgahlara, “Burada satış yapan esnaf, vatandaşa kötü davrandığı ve hileli satış yaptığı için tezgahı Zabıta Müdürlüğünce kapatılmıştır.” yazısı asıldı.

Haber Tarihi: 03.10.2019