Sahil yürüyüş yolu tedbirler kapsamında şerit çekilerek kapatıldı

Süleymanpaşa Belediyesi, Korona Virüsü tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlıkların talimatı, Tekirdağ İl İdare Kurulu’nun aldığı kararlar doğrultusunda sahil bandını şerit çekerek yürüyüşe kapattı.
Haber Tarihi: 2020-03-30 11:33:39

ZABITA EKİPLERİ TEKİRDAĞ İL İDARE KURULU’NUN KARARINI YERİNE GETİRDİ

Tekirdağ İl İdare Kurulu’nun 28 Mart tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda alınan “28 Mart 2020 tarihinden itibaren Tekirdağ genelinde sahil bantları, orman, mesire ve ören yerleri, göl, gölet ve piknik alanlarında, açık spor alanları ve park vb. yerlerde piknik yapmak, balık tutmak, spor, yürüyüş ve benzeri faaliyetlerin yapılması yasaklanmıştır.” kararı doğrultusunda harekete geçen Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sahil yürüyüş yolunun giriş noktalarına şeritler çekti.

VATANDAŞLARDAN KENDİ SAĞLIKLARI İÇİN KURALLARA UYMALARI İSTENDİ

Gerçekleştirilen çalışma ve alınan tedbirler sonrası sahile giriş ve çıkışlar tamamen kapatılırken vatandaşlardan kurallara uymaları mümkünse evlerinden hiç çıkmamaları talep edildi.

Sahil yürüyüş yolu tedbirler kapsamında şerit çekilerek kapatıldı