Süleymanpaşa Belediyesi sevilen yazar Demet Cengiz’i ağırladı

Süleymanpaşa Belediyesi sevilen yazarları Süleymanpaşalı okurlarla buluşturmaya devam ediyor. “Aşk Seni Bulur” kitabının yazarı Demet Cengiz, Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde Süleymanpaşalı kadınlarla bir araya geldi. Cengiz, Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği söyleşide kitabı ile ilgili bilgiler verdi ve söyleşi sonrası kitabını imzaladı.
Haber Tarihi: 2017-11-10 16:30:26

Son günlerin en çok konuşulan kitaplarından birine imza atan yazar Demet Cengiz, “Aşk Seni Bulur” isimli kitabının imza günü için Süleymanpaşa’ya geldi. Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikte, Süleymanpaşalı kadınlarla bir araya gelen Cengiz, kitabı ile ilgili bilgiler verdiği bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşi sonrası kitabını imzalayan Demet Cengiz, Süleymanpaşalı kadınların ilgi odağı oldu.

Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.