Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kumbağ Mahallesi’nde yaklaşık 30 kişilik ekiple çim ve ot biçme çalışması yaptı.

Kumbağ Mezarlığı’nda başlayan çalışmalarda ekipler uzayan çimler ve mezarlık yolu içerisinde çıkan otları temizleyerek yaklaşan bayram öncesi Kumbağ Mezarlığı’nı ziyarete hazır hale getirdiler.

Kendi içinde küçük ekiplere ayrılarak çalışmalarına devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kumbağ Mezarlığı’nın yanı sıra Kumbağ Camii’nin arka kısmındaki boş arazideki otlar ile Kumbağ Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarda yol kenarlarında çıkan otları da biçerek yol kenarlarına temiz bir görüntü verdiler.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Süleymanpaşa Belediyesi’ne bağlı tüm mahallelerimizin mezarlıklarını temiz ve ziyarete hazır hale getirmek istiyoruz. Bu yönde tüm ekiplerimiz canla başla çalışıyor.” şeklinde konuştu.

Süleymanpaşa Belediyesi mezarlıkları bayram ziyaretlerine hazırlıyor