Süleymanpaşa Belediyesi asfalt sezonunu açtı

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 100. Yıl Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda betonla kaplanan Uğur Mumcu Caddesi’nde asfalt serim işlemlerine başladı. Çalışmalar Ekrem Tantı Caddesi ile devam edecek.
Haber Tarihi: 2017-06-15 17:12:59

UĞUR MUMCU VE EKREM TANTI CADDELERİ ASFALT KAPLANIYOR

Alt yapısı bitirilerek Süleymanpaşa Belediyesi tarafından teslim alınan cadde ve yollarda üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ederken, geçtiğimiz aylarda beton asfalt çalışması yapılan 100. Yıl Mahallesi Uğur Mumcu ve Ekrem Tantı Caddeleri asfaltla kaplanmaya başlandı. Asfaltlama işleminin ardından her iki caddede aşınma katmanı serilerek beton asfalt yol çalışmaları tamamlanacak.

SIRA ÇINARLI MAHALLESİ’NDE

100. Yıl Mahallesi’nde yol çalışmaları bitme noktasına gelirken, Özgür Sokak’ta da kilit taş ve yol yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

100. Yıl’ın ardından Çınarlı Mahallesi’nde betonla kaplanan Osman Kavrakoğlu ve Tandoğan Caddeleri’nde de asfalt serilerek çalışmalar tamamlanacak.