Süleymanpaşa Belediyesi Spor Kulübü briçte de iddialı

Lüleburgaz’da düzenlenen Trakya Kulüpler Briç Şampiyonası’nda mücadele eden Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, 2 gün süren müsabakalar sonunda şampiyon oldu. Kulüp, Eskişehir’de gerçekleşecek Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek.
Haber Tarihi: 2018-04-12 14:23:24

Lüleburgaz Belediyesi ve Türkiye Briç Federasyonu Trakya Bölge Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen ve 7-8 Nisan 2018 tarihlerinde Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) oynanan 2018 Trakya Kulüpler Briç Şampiyonası sona erdi.

Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’dan 25 takımın mücadele ettiği şampiyonada Vahap YENER, Şenol Özcan, Fatih Işıkseven, Ayşe Nazlı Metin, Mehmet Kırmızıkan ve Sinan Şahan’dan oluşan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü şampiyon oldu. Edirne Gençlik Spor Kulübü ikinci, Çorlu Belediye Spor Kulübü üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Geçen yıl aynı turnuvada üçüncü olan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, bu yıl şampiyon olarak istikrarını sürdürdü. Kulüp, Türkiye Briç Federasyonu tarafından 30.06.2018-05.07.2018 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenecek olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazandı.