haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Belediyesi'nden, esnafın yüzünü güldüren kampanya!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, şehrin esnaflarını yakından ilgilendiren sosyal bir projeye imza attı. "Esnafımız kazansın" sloganıyla hayata geçirilen projenin tanıtım etiketlerini işyerlerinin kapısına yapıştıran Başkan Yüksel, esnafın yüzünü güldürdü.
   Belediye Başkanı Yüksel, hafta sonu çarşı esnafını ziyaret ederek, belediye öncülüğünde başlatılan projeyi anlattı. Süleymanpaşa'da yaşayan vatandaşlara, alışverişlerindeki önceliği yerel esnafa vererek yerel kalkınmaya destek olmaları çağrısında bulunan Yüksel, "Yerel ekonomimizin dinamiklerini harekete geçirmek amacıyla, Süleymanpaşa Belediyesi olarak farkındalık oluşturmak adına başlattığımız “Esnafımız Kazansın” projesinin tanıtım etiketlerini bugün, işyerlerinin kapılarına yapıştırdık. Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı, alışverişlerinde önceliğini yerel esnafımıza vererek, esnaflarımızın ve Süleymanpaşa’mızın kalkınmasına destek olmaya çağırıyoruz." şeklinde konuştu.
   Başkan Yüksel'in projesine destek veren esnaflar, büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Haber Tarihi: 2019-08-03 20:05:30