Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi 35. sayısı ile her yerde

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin aylık olarak hizmetlerinin yer aldığı Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi 35. sayısı ile raflardaki yerini aldı.
Haber Tarihi: 2017-08-07 14:36:03

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANIYOR

Ücretsiz olarak yayınlanan Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi 35 aydır Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmetlerini vatandaşlarla buluştururken 16 sayfalık birinci hamur kuşe kağıda basılan gazetenin haberlerinden fotoğraflarına, tasarımından dağıtımına kadar her şeyi ile Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanıyor.

TEKİRDAĞ’IN DÖRT BİR YANINA DAĞITILIYOR

7500 adet basılan gazete Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin tüm hizmet binalarında, tüm Mutlukent Çay Bahçeleri’nde, Süleymanpaşa Belediyesi’ne ait gençlik merkezlerinde, emzirme kabinlerinde, kitap duraklarında, Alışveriş Merkezlerinde, Tekirdağ’daki tüm resmi kurumlarda, kıraathanelerde, kafelerde ve tüm okullarda okuyucusu ile buluşuyor.

ÖZEL SAYILARI İLE TEKİRDAĞ’IN NABZINI TUTUYOR

Her ayın ilk günlerinde yayınlanan bir önceki ay Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmetlerinin yer aldığı Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi dönem dönem özel sayıları ile de Tekirdağ’ın nabzını tutuyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Haber ile başlayan özel sayılar kapsamında, Süleymanpaşa Belediyesi 1.yıl Özel Sayısı, Süleymanpaşa Belediyesi Heykel Sempozyumu, Süleymanpaşa Belediyesi Plastik Sanatlar Çalıştayı, Süleymanpaşa Belediyesi 10 + 10 Resim Sergisi, Süleymanpaşa Belediyesi Oda Müziği Festivali ve Süleymanpaşa Belediyesi Kadın Gazetesi bulunuyor.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE HABER İNTERNET ÜZERİNDEN DE YAYINLANIYOR

Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi Tekirdağ’ın dört bir yanına ulaşmasının yanı sıra diğer ilçe ve illerdeki okuyucularına geçmiş sayıları ile birlikte https://www.suleymanpasa.bel.tr/belediye-haber linki aracılığı ile ulaşıyor.