haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Naip Mahallesinde oruçlar Gönül Sofrası’nda açıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından her akşam ayrı bir mahallede kurulan Gönül Sofralarının pazar günkü durağı Naip Mahallesi oldu.
Haber Tarihi: 2019-05-12 23:06:42

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar ve Şenol Karaküçük ile Naip Mahallesi Muhtarı Ferat Ataç da katıldı.

BAŞKAN YÜKSEL İFTAR ÖNCESİ NAİP SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

İlahi topluluğunun seslendirdiği ilahilerle başlayan programda iftar öncesi Başkan Yüksel Gönül Sofralarına konuk olan vatandaşları masalarında ziyaret ederek Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti.

Dualar ile oruçların açılmasının ardından Naip Mahallesi Muhtarı Ferat Ataç, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel Naip Mahallesi sakinlerine seslendi.

Naip Mahallesi Muhtarı Ferat Ataç’ın Ramazanı kutladığı, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in ülkemizdeki huzur ile birlik ve beraberliğe dikkat çektiği konuşmalarının ardından Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“DUALARINIZ VE DESTEĞİNİZ SAYESİNDE BUGÜN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK KARŞINIZA GELMİŞ BİR KARDEŞİNİZ OLDUM”

“Allaha hamdolsun bizlere bugünü nasip etti. Belediye başkanı olarak aranızda olmak benim için ayrı  bir onur ve gurur kaynağı. Dualarınız ve desteğiniz sayesinde bugün belediye başkanı olarak karşınıza gelmiş bir kardeşiniz oldum. Her birinize teşekkür ediyorum.

“HUZURLARINIZDA ONA DA AYRİYETEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bugün misafirimiz var. Mustafa abi (Mustafa Yel) beni kırmadı. Ankara’da ve Çanakkale’de yoğun programları vardı. Sağ olsun kıymetli vekilimin benim üstümde de çok hakkı vardır. Huzurlarınızda ona da ayriyeten teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Hem genel sekreterliği hem de milletvekilliği döneminde bizim bölgemize çok hizmetleri geçti ve hala da hizmet etmeye devam ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum.

“İKTİDAR PARTİSİ AK PARTİ’NİN EN ÜST DÜZEY YÖNETİMİ TEKİRDAĞLI”

Önümüzdeki 5 yılda başta bu bölgenin ve Süleymanpaşa’nın hızla kalkındığına şahit olacaksınız. Kampanya döneminde de söylemiştim. Bu dönem çok şanslıyız. Tekirdağlı, Süleymanpaşalı Meclis başkanımız var. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti’nin 50 kişilik bir yönetimi var. O yönetimdeki isimlerden biri de Mustafa Yel. Çiğdem hanım var. 3. sıra Tekirdağ Milletvekilimiz. Söylemek istediğim şu; İktidar partisi AK Parti’nin en üst düzey yönetimi Tekirdağlı. O yüzden çok daha şanslıyız.

“HİZMETİ TÜM SÜLEYMANPAŞA’YA, TÜM TEKİRDAĞ’A TÜM TRAKYA’YA GÖSTERECEĞİM”

Biz bu doğrultuda çalışmalara başladık. Bayramdan sonra start veriyoruz. ‘Durmak yok yola devam’ dedik. ‘Süleymanpaşa’nın yükselmesi gerekiyor’ dedik. Bugüne kadar bana hep sahip çıktınız, destek oldunuz. İnşallah ben sizi mahcup etmeyeceğim. Bana verdiğiniz destek ile hizmeti tüm Süleymanpaşa’ya, tüm Tekirdağ’a tüm Trakya’ya göstereceğim.

“6 HAZİRAN GELDİĞİNDE ALLAH’IN İZNİ İLE FESTİVALİMİZİ BURADA HEP BİRLİKTE BAŞLATMAK İSTİYORUZ”

Kiraz Festivali ayın altısında başlıyor. Bütün hemşerilerim misafirimdir. Özellikle söylemek istiyorum 6-7-8-9 Haziran’da olacak Kiraz Festivalimize tüm halkımızın katımlını istiyorum. 6 Haziran geldiğinde Allah’ın izni ile festivalimizi burada hep birlikte başlatmak istiyoruz.”

BİNİN ÜZERİNDE SÜLEYMANPAŞALI ORUÇLARINI BİRLİKTE AÇTI

Derya Tuğla, İki Kardeşler Kasabı ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in sponsorluğunda binin üzerinde Naip Mahallesi sakininin orucunu birlikte açtığı Gönül Sofrası, ramazan şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk helva ikramı ile sona erdi.

Ramazan ayı boyunca her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirilecek Gönül Sofraları, şu şekilde devam edecek:

GÖNÜL SOFRALARI PROGRAMI

13 Mayıs Pazartesi 20.25/ Karacakılavuz Mahallesi