Rumeli İskelesi ziyaretçi akınına uğruyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ağustos ayında görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen Rumeli İskelesi, hizmete girdiği günden bu yana Tekirdağlıların olduğu kadar şehre gelen misafirlerin de ilgi odağı olmaya devam ediyor. Her geçen gün ziyaretçi sayısı artan Rumeli İskelesi, Süleymanpaşa’da sosyal hayatın merkezi haline geldi.

KAHVALTI VE ÇİBÖREK SERVİSİ BAŞLADI

Hafta içi ve hafta sonu ziyaretçi akınına uğrayan Rumeli İskelesi, hem amatör balıkçılıkla ilgilenen hem de iskelede deniz havası almak isteyen vatandaşların geliş gidişleri ile dolup taşıyor. İskele üzerinde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Aile Çay Bahçesi ve restoran da büyük ilgi görüyor. Restoran kısmında sabah kahvaltısı ve Trakya’nın kendine has lezzetlerinden olan Çibörek servisinin başladığı, ilk günden bu yana talebin giderek arttığı ifade edildi.

BAŞKAN YÜKSEL İSKELEDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİYOR

Sık sık Rumeli İskelesi’ni ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip fikir alışverişinde bulunuyor. Vatandaşlar iskele için Yüksel’e teşekkür ederek şehrin büyük bir ihtiyacının karşılandığını dile getiriyorlar. Birçok farklı imkâna sahip olan iskelede vatandaşlarla vakit geçiren Yüksel, fotoğraf isteklerini de geri çevirmiyor.

Haber Tarihi: 22.09.2020
Okunma Sayısı: 1086
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020