Romanya ve Bulgaristan’dan Başkan Yüksel’e tebrik ziyareti

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Ulusal Egemenliğimizin 99. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Romanya ve Bulgaristan’dan şehrimize gelen heyeti makamında misafir etti.

Romanya Tekirgöl Belediye Başkanı Iulian Constantin, Romanya Tekirgöl Belediye Meclis Üyesi Doina Babanica, Bulgaristan Pomorie Belediyesi muhtarları Hasan Kıralı, Tonço Kirof ve Ivan Gorgiev’in yer aldığı heyet, Ulusal Egemenliğimizin 99. Yıldönümünü kutlarken Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e de çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Yüksel, nazik ziyaretlerinden ötürü heyete teşekkür ederken günün anısına karşılıklı hediyelerin takdimi ile ziyaret sona erdi.

Haber Tarihi: 23.04.2019
Okunma Sayısı: 2031