Minik öğrenciler ‘Dumansız Trafik’ farkındalığı yaratmak için pedal çevirdiler

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, yıl sonu karne şenliği kapsamında Süleymanpaşa Çocuk Kulübü ve TEMA Tekirdağ İl Temsilciliği iş birliğinde çocuklara yönelik bisiklet turu düzenledi.

DEĞİRMENALTI’NDAN KÖSEİLYAS’A KADAR SÜRDÜ

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar’ın da yakından takip ettiği etkinlikte öğrenciler Tekirdağ Bisiklet Kulübü’nün koordinatörlüğünde Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nden Köseilyas Mahallesi’ne kadar pedal çevirdi.

PİKNİK HAVASINDA SONA ERDİ

Çevre Kirliliğine dikkat çekmek ve Dumansız Trafik farkındalığı yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik Köseilyas Mahallesi’nde sona ererken Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan sucuk ekmek ve ayran ikramı ile piknik havasında sona erdi.

Haber Tarihi: 13.06.2019