Larva ve uçkun mücadelesi gece gündüz demeden devam ediyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, larva ve uçkun mücadelesine devam ediyor.
Haber Tarihi: 2017-08-11 10:30:22

Günün ilk ışıklarıyla başlayan çalışmalar gece geç saatlere kadar devam ederken her gün 4 ayrı ekip şehrin dört bir yanında larva ve uçkun ilaçlaması yapıyor.

GÜNDÜZ LARVA GECE UÇKUN İLE MÜCADELE EDİLİYOR

Süleymanpaşa Belediyesi sorumluluk alanındaki tüm mahalleleri kapsayan çalışmalarda günün ilk bölümünde larva ve karasineğe yönelik ilaçlama çalışması gerçekleştirilirken havanın kararması ile birlikte ise gece geç saatlere kadar şehir uçkun ve sivrisineğe karşı ilaçlanıyor.

EŞKİNAT: “GEÇTİĞİMİZ YILLARA GÖRE KARASİNEK VE SİVRİSİNEK İLE İLGİLİ ŞİKAYETLER CİDDİ ORANDA AZALDI”

4 ayrı ekibin program dahilinde yaptığı çalışmaların yanı sıra 1 ekipte gelen şikayetler doğrultusunda ilaçlama çalışması yaparken konu hakkında açıklamalarda bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Halkımızın sağlığı için 4 ekip ile ilaçlama çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllara göre karasinek ve sivrisinek ile ilgili şikayetler ciddi oranda azaldı. Şikayet olduğunda da anında ekiplerimiz rutin programlarının yanı sıra anında müdahale ediyorlar. Mart ayı başında Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan ve düzenli aralıklarla tüm Süleymanpaşa’yı kapsayan çalışmalar ekim ayının sonuna kadar devam edecek.” ifadelerini kullandı.