haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Larva mücadelesi devam ediyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi için her yıl ilkbahar ayalarında başladığı larva mücadelesine devam ediyor.
Haber Tarihi: 2019-06-12 14:26:00

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, durgun su birikintileri, dereler, kanallar, inşaat suları, fosseptikler, rögarlar ve mazgallar gibi larvaların yuvalanabileceği alanlarda ilaçlama çalışmalarını sürdürürken eski çöplük altı, Namık Kemal Mahallesi ve Değirmenaltı Deresi’nde gerekli ilaçlama çalışmalarını yaptı.

YÜKSEL: “TÜM İMKANLARIMIZ İLE LARVA MÜCADELESİNE DEVAM EDECEĞİZ”

Çalışmaları Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de yakından takip ederken sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Larva ve uçkun mücadele programı kapsamında yürütülen çalışmaları inceledik. Yoğun şikayet aldığımız bölgelerde yapılacak çalışmaları planladık. Mahalle sakinlerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızın huzurlu bir yaz ayı geçirmesi için tüm imkanlarımız ile larva mücadelesine devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

GÜNDÜZ LARVA GECE UÇKUN MÜCADELESİ

Öte yandan gündüz larva ile mücadele eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri geceleri de uçkun ile mücadele için çalışmalar gerçekleştiriyor.