Kumbağ yolları sil baştan yenileniyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Kumbağ Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Sil baştan yenilenen yollar asfaltla kaplanarak uzun yıllar sorunsuzca hizmet edebilir duruma getiriliyor.

Kumbağ Mahallesi’nde hız kesmeden devan eden yol yapım ve onarım çalışmaları, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN YÜKSEL SİLİNDİR MAKİNESİ KULLANDI

Asfalt Kaplama çalışmalarını Kumbağ’da yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bir ara bizzat direksiyona geçerek silindir makinesini de kullandı.

Kumbağ’da yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “Kumbağ Mahallemizin yollarını sil baştan yeniliyoruz. Bugün, devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyerek ekiplerimizden bilgi aldık. Bölgede yürüteceğimiz çalışmaları yerinde planlayarak, mahalle sakinlerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Çalışmalarımızı tamamladığımız yollarımızı uzun yıllar bozulmadan hizmet edebilecek şekilde vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz," diye konuştu.

Haber Tarihi: 29.07.2020