Hem eğleniyor hem öğreniyor hem de çevre bilinci kazanıyorlar

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü yeni yerinde hizmet vermeye başlayalı yaklaşık 3 ay olurken daha geniş imkanlarla çocuklara hizmet etmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 2018-04-11 17:02:48

Bir yandan yaklaşan 4. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’nin hazırlıklarını sürdüren Süleymanpaşa Çocuk Kulübü bir yandan da çocuklar için projelerine her geçen gün yenisini ekliyor.

ÇOCUKLARA TEMEL ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMLERİ VERİLMEYE BAŞLANDI

Son olarak her hafta onlarca çocuğa Akıl ve Mantık Oyunları ile eğlenceli anlar yaşatan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Birimi ile işbirliği içinde Temel Çevre Bilinci eğitimlerine de başladı.

HER TÜRLÜ ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNLENMESİ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLDULAR

Süleymanpaşa Belediyesi’nin çevre mühendisleri tarafından verilen eğitimler sonrası çocuklar çevrenin korunması ve iyileştirilmesi, doğal kaynakların en uygun ve verimli şekilde kullanılması, her türlü çevre kirliliğinin önlenmesi ile atıkların yönetimi konularında bilgi sahibi oldu.